
کلبر پلاس
اکسید کلسیم (CaO) ……………………….. %10
بر (B) ………………………………………….. %0/9
اسید کربوکسیلیک …………………………… 50%
معرفی محصول
کمبود کلسیم و بر باعث مشکلاتی در رشد و استحکام بافت های جوان میوه می شود. این ترکیب از طریق بهبود بخشیدن در عمل انتقال، مانع از اختلال های فیزیولوژیکی (از بین رفتن بافت ها، پوسیدگی جوانه های انتهایی، ترک برداشتن میوه ها، تشکیل دیواره سلولی و انعطاف پذیری و …)، کاهش تعرق و افزایش میزان مقاومت گیاه به استرس می شود.
کاربرد
- پیشگیری و اصلاح کمبود کلسیم
- بهبود استحکام میوه ها در زمان شکل گیری میوه ها
- جلوگیری از اختلال های فیزیولوژیکی مرتبط با جذب کلسیم
دستورالعمل
محلول پاشی: 2 تا 3 کیلوگرم در هکتار
سایزها